Українська Українська

Блог

Заклади формату "фаст фуд" на українському ринку: чому це вигідно?

sell_514095d989ef2

Заклади формату «фаст-фуд» сьогодні займають впевнену позицію на ринку громадського харчування. Це пояснюється енергійним ритмом сучасного життя, тому з

Печі для піци: універсальність та практичність

Q74A0831_0

Італійська кухня цілком справедливо вважається однїєю з найсмачніших у світі. Мабуть, саме у цьому причина її популярності на різних континентах.

Фритюрниця - незамінний помічник на кухні

245044e747d5

З приходом масової популярності закладів швидкого харчування по всьому світі деякі страви міцно вкоренилися навіть в меню ресторанів з традиційною кухнею –

Критерії вибору професійних плит

114160

Спеціалізовані компанії, які займаються професійним оснащенням закладів громадського харчування сьогодні можуть запропонувати Вам широкий асортимент

Конвекційні та пароконвекційні печі

222

Сучасну професійну кухню важко уявити без конвекційних і пароконвекційних печей. Хоча назви цих двох видів професійного обладнання для ресторанів, барів, пабів та

Характеристики та використання контактних прижимних грилів

big_231_70_1_Hendi263808-1

Специфіка роботи сучасного закладу громадського харчування передбачає використання ергономічного обладнання, яке підійде для приготування різних

Професійні мікрохвильові печі (СВЧ печі) Професійні мікрохвильові печі – це промислові електричні прилади, що використовуються на кухнях ресторанів, кафе, їд

MG2380SC

Професійні мікрохвильові печі – це промислові електричні прилади, що використовуються на кухнях ресторанів, кафе, їдалень та інших закладів

Індукційні плити: принцип роботи

-1

Професійні індукційні плити з?явились на ринку теплового обладнання порівняно недавно, тому інформації про принцип їх роботи та конструкцію небагато. Тим не

Рисоварки - незамінне обладнання для східної кухні

4eca6ad01cf99_enl-3

Ресторани східної кухні і суші-бари останнім часом стали дуже популярним форматом закладів громадського харчування. Популярна екзотична кухня,

Гастроємкості - для чого вони використовуються?

gastro_1

Сьогодні на кухнях ресторанів, у продовольчих магазинах і м?ясних лавках, в торгових причепах ніяк не обійтись без гастроємкостей. Під цим незрозумілим для

Гранітори - новинка на ринку барного обладнання

91631-00

Гранітори – це новинка на вітчизняному ринку барного обладнання. Під цією назвою мається на увазі професійне обладнання, призначене для заморожування різних

Грилі для курей: типи та різновиди

big_MK_8_8V_kur-2

Гриль – це один зі способів приготування їжі за допомогою теплового (інфрачервоного) випромінювання. Страви виходять з підсмаженою хрусткою

Печеня на каменях - готуємо на лавовому грилі

12

Якщо Ви бажаєте приготувати в закритому приміщенні страви, які своїм виглядом, ароматом і смаком нагадували б страви, приготовані на відкритому вогні, і таким

Ще раз про льодогенератори

ledogenerator_profi_cook_pc_ewb_1007_1-2

Льодогенератор – це пристрій, який виробляє технічний і харчовий лід. Льодогенератори професійного призначення використовуються у сфері ресторанного

Історія виникнення фаст-фуду

b2dabf681aba4234a35f2f875446b27d_big-1

Усім давно відомо, як перекладається «фаст-фуд», і що цей вид харчування вже давно став невід?ємною частиною сучасного життя. Та не всі знають, що

Сучасні фритюрниці

03

Фритюрниця – це спеціальне обладнання, призначене для смаження кондитерських і кулінарних виробів у олії. Любителі смачно поїсти ніколи не витіснять зі свого життя

Обираємо соковитискач

record_19332564-0

Жодна найзнаменитіша марка соку не замінить Вам смачний свіжовичавлений сік. Клієнти кафе, ресторанів і барів із

Обладнання для приготування хот-догів

BAA120408-600x600-1

Хот-дог – мабуть, одна з найпоширеніших страв фаст-фуда. Він достатньо смачний, легкий в приготуванні, має велику популярність серед населення. Якість цієї

Торговий причіп чи кіоск: що обрати?

10332131340

Аналізуючи різні варіанти для організації торгівельної точки, важливо взяти до уваги найменші деталі і максимально докладно розглянути всі можливі плюси та мінуси.

Жарильна поверхня як альтернатива кухонній сковороді

p_143_1_20100106135159

На кухнях ресторанів та барів з високою прохідністю у час найбільшої інтенсивності роботи персоналу зазвичай не вистачає робочого місця.

Автомобіль не розкіш, а рушій торгівлі

4

З чого почати? Торговий причіп чи переобладнання автомобіля? Це питання постає перед багатьма підприємцями, які планують розпочати бізнес у сфері вуличного харчування.

Фритюрниця - незамінний помічник на кухні

245044e747d5

З приходом масової популярності закладів швидкого харчування по всьому світі деякі страви міцно вкоренилися навіть в меню ресторанів з традиційною кухнею – наприклад, картопля фрі, пончики та пиріжки.

Обладнання для приготування хот-догів

BAA120408-600x600-1

Хот-дог – мабуть, одна з найпоширеніших страв фаст-фуда. Він достатньо смачний, легкий в приготуванні, має велику популярність серед населення.

Секрети соковитискачів для цитрусових

kak-pravilno-vybrat-sokovyzhimalku-1

Хто не полюбляє свіжий фреш із цитрусових? Цей популярний напій давно завоював любов дорослих і дітей, тому фреш внесено до меню більшості кафе та ресторанів, піцерій та барів.

Вафлі з морозивом

Ice_cream_waffle_cone

Розтопіть морозиво, збийте яйця з борошном, додайте сметану. Розмішайте і заливайте тонким шаром у вафельницю.

Як перетворити автомобіль на точку мобільної торгівлі?

IMG_4432

Як «вдихнути» нове життя у старе авто і одночасно започаткувати власний бізнес? Переобладнаємо його в точку мобільної торгівлі чи пересувний фаст фуд. Цей